Maatwerk zonnepanelen

in 6 jaar uw investering terugverdiend

in drie eenvoudige stappen Zonnestroom

wij nemen alles uit handen

We adviseren u

Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en te bekijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

We installeren alles

Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat de installateurs het systeem vakkundig en degelijk monteren. Uiteraard leggen we ook nog even uit hoe het werkt.

U gaat besparen

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel u produceert én bespaart. Met onze installaties van hoogwaardige kwaliteit is uw besparing gemiddeld 10% hoger dan gemiddeld!Drie montage methoden

De panelen kunnen op verschillende manieren op uw dak gemonteerd worden. Hoe we dat doen hangt af van het soort dak en waar uw voorkeur naar uitgaat. Je ziet tegenwoordig vaak dat de zonnepanelen verzonken in de dakpannen liggen. dat ziet er erg mooi uit, zeker als onze zwarte panelen worden gecombineerd met zwarte dakpannen. 

Plat dak

Voor een plat dan hebben we wat meer materiaal nodig waardoor een dergelijke installatie meestal iets duurder is.

OP een schuin dak

Indien de panelen op een schuin dak komen dat worden de panelen meestal "zwevend" boven de dakpannen gemonteerd. de zonnepanelen worden daardoor meteen ook gekoeld door de wind.

IN een schuin dak

Tegenwoordig zie je steeds vaker dat de panelen in de plaats van de dakpannen komen. Dat ziet er natuurlijk mooier uit maar deze montage methode is wel duurder.