Maatwerk zonnepanelen

in 6 jaar uw investering terugverdiend

Sommige mensen wachten met de aanschaf omdat ze denken dat er een beter moment komt. Nu is echter het beste moment om over te stappen op zonne-energie om de volgende redenen:

(Druk op + voor meer informatie)

Tot 2023 kun je de terug geleverde energie volledig verrekenen met de afgenomen energie, daarna wordt deze aantrekkelijke regeling stapsgewijs afgebouwd. Hoe langer je wacht met de aanschaf van de panelen, hoe meer je mist van deze mooie stimulans zodat de terugverdientijd langer wordt. U kunt nu nog de panelen terugverdienen voor de regeling niet meer bestaat.

Daar staat tegenover dat de montagematerialen en arbeid van de installatie verhoudingsgewijs hoger wordt. De prijzen van de totale installatie dalen dus niet meer sterk.

Er is momenteel een regeling die u in staat stelt de BTW terug te krijgen op uw installatie. Dat scheelt al snel 20% van de investering. We helpen u om de BTW terug te vragen van de overheid.

Het rendement op uw panelen is meer dan 10%, het geld op de bank brengt niets op. Bovendien moet u over uw spaargeld waarschijnlijk vermogensrendementsheffing betalen, over uw zonne-installatie niet.

in drie eenvoudige stappen Zonnestroom

Wij nemen alles uit handen

We adviseren u

Wij komen persoonlijk bij u langs om te horen wat uw wensen zijn, en te bekijken welke mogelijkheden uw dak biedt. Wij meten alles in en u ontvangt een op maat gemaakte offerte.

We installeren alles

Wij regelen alles van begin tot eind en zorgen dat de installateurs het systeem vakkundig en degelijk monteren. Uiteraard leggen we ook nog even uit hoe het werkt.

U gaat besparen

Geniet van elke zonnestraal en ontdek via de monitoring-app hoeveel u produceert én bespaart. Met onze installaties van hoogwaardige kwaliteit is uw besparing gemiddeld 10% hoger dan bij een ander!

Vul hier uw gegevens in om vandaag nog kosteloos uw terugverdientijd te laten berekenen  … of neem direct contact met ons op…

  Diligent Consultancy BV

  Markt 39

  5521AK  Eersel

  tel 06-16610003

  request@diligent.nl

  Een aantal van onze leveranciers