Elektriciteit en Warmte

met het PVT paneel en warmtepomp

Sommige mensen wachten met de installatie van een warmtepomp omdat ze denken dat er een beter moment komt. Nu is echter het beste moment om over te stappen op deze duurzame manier van verwarmen om de volgende redenen:

(Druk op + voor meer informatie)

We gebruiken elektriciteit van de zonnepanelen en achter de zonnepanelen plaatsen we de warmtewisselaar. Dit bespaart niet alleen ruimte maar maakt de installatie ook geluidloos. Er is dus geen lelijke buitenunit nodig met een lawaaierige ventilator.

De elektriciteit van de zonnepanelen voeden de warmtepomp. Door de hoge conversiefactor van uw warmtepomp is er relatief weinig stroom nodig om veel warmte op te wekken. Uw gasrekening gaat dus omlaag en toch gaat uw elektriciteitsrekening niet omhoog

U bent toekomstbestendig. De gasprijs zal de komende jaren blijven stijgen. Dat komt doordat het gas schaarser wordt maar ook omdat er steeds meer belasting geheven gaat worden over gas.

Als u geen gasaansluiting meer hebt dan betaald u ook geen vastrecht meer over de gasaansluiting. De komende jaren zullen de kosten van het vastrecht op gas zeker blijven stijgen.

Zonder gasgebruik stoot u geen CO2 meer uit. De stroom die nodig is wordt opgewekt door uw eigen zonnepanelen.  U belast dus ook indirect het milieu niet meer voor de verwarming van uw huis.

Er zijn interessante subsidies en andere stimuleringsregelingen om de warmtepomp versneld terug te verdienen. Behalve de bekende landelijke regelingen zijn er vaak ook nog lokale regelingen die specifiek voor uw gemeente gelden.

geheel van het gas af

De panelen op het dak zorgen voor elektriciteit én warmte voor de woning

elektriciteit

De zonnepanelen zorgen voor de elektriciteit in uw woning

verwarming

onder de zonnepanelen wordt de warmte gecollecteerd voor de warmtepomp

warm water

een boiler in uw woning zorgt ervoor dat er voldoende warm water is.

Vul hier uw gegevens in om vandaag nog kosteloos uw besparing te laten berekenen


  … of neem direct contact met ons op…

  Diligent Consultancy BV

  Markt 39

  5521AK  Eersel

  tel 06-16610003

  request@diligent.nl

  Gecertificeerd Installateur

  Een aantal van onze leveranciers